Προφιλ

Το ΚΛΕΙΔΟΡΑΜΑ  ιδρύθηκε το 1992 από τον Στέφανο Αράπη.

Η επιχείρηση ξεκίνησε την δραστηριότητά της  στον χώρο της κλειθροποιϊας και εμπόριο συναφών ειδών στην περιοχή της  Ν. Ιωνίας.

Το πάθος για δημιουργία και η αγάπη προς την εξέλιξη ήταν δύο από τους σημαντικότερους λόγους που οδήγησαν την επιχείρηση να κερδίσει πάρα πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη των πελατών της και να επεκταθεί και σε άλλους τομείς.

Το 1998 μπαίνει στον χώρο της θωρακισμένης πόρτας, εκπροσωπώντας  την εταιρεία SIAMO μέχρι και σήμερα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις της αγοράς στον χώρο της ασφάλειας, στρέφουν την επιχείρηση και στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, με παροχή υπηρεσίας και εμπορία αυτών από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Το 2002 η επιχείρηση διευρύνει την επαγγελματική της δραστηριότητα με νέες συνεργασίες στον χώρο των ρολλών – γκαραζόπορτας και αυτοματισμών, μένοντας πάντα πιστή στις αξίες της και στην εμπιστοσύνη των πελατών της.

Το 2007 έχοντας πάντα σαν γνώμονα την ανάγκη της αγοράς και την πρόθεση για ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, η επιχείρηση μπαίνει και στον χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου – σιδήρου, δημιουργώντας τον δικό της κατασκευαστικό χώρο.

Με την κίνηση αυτή η επιχείρηση αλλάζει την νομική της μορφή και γίνεται «ΚΛΕΙΔΟΡΑΜΑ» ΑΡΑΠΗΣ Ι. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ε.Ε.

Η εταιρεία και το προσωπικό υπερασπιζόμενοι πάντα τις αρχές και τις αξίες από τις οποίες ξεκίνησε θα είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της για να τους εξυπηρετεί με σεβασμό και εκτίμηση.